Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Süper Lig hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyor. Son maçında deplasmanda Adanaspor'a 1-0 mağlup olan İstanbul ekibi, liderlik yolunda Göztepe'nin 8 puan önünde bulunuyor. Eyüpspor'un bu başarısı, bazı oyuncularının transfer haberlerinde adlarının geçmesine neden oluyor. 

Ömer Bayram Transfer Foto 1

NAC Breda'dan beklenmedik hamle!

Hollanda basınında yer alan 'Vi.nl' adlı internet sitesine göre, Hollanda Eerste Divisie (2. Lig) kulübü NAC Breda, Eyüpspor'un sol bek oyuncusu Ömer Bayram'ı kadrosuna katmak istiyor. Kulübün, eski oyuncusuyla yeniden temas kurduğu belirtiliyor. 32 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda kontratının bitmesinin ardından Hollanda'ya dönmeye sıcak bakıyor.

Ömer Bayram Transfer Foto 2

Bu yaz sözleşmesi sona eriyor

Hollanda medyasında yer alan habere göre, NAC Breda, Ömer Bayram ile tekrar bir araya gelmeyi planlıyor. Geçen kış döneminde de futbolcuyla ilgilendikleri belirtiliyor. Bayram, o dönemde verdiği bir röportajda, "O zaman, zamanlama uygun değildi" şeklinde ifade etmişti. Şu anda Türkiye'nin Süper Lig'e yükselmeye çalışan takımlarından Eyüpspor'un sözleşmeli oyuncusu olan Bayram, son 12 sezondur Türkiye'de futbol oynuyor. Bu süreçte Galatasaray ile ulusal şampiyonluklar ve birçok kupa kazandı, ayrıca milli takıma da seçildi. Ömer Bayram'ın sözleşmesinin bu yaz sona ermesi, geri dönüş için bir yol açıyor.

Trendyol Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu: O zorlu karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek! Trendyol Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu: O zorlu karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek!

Ömer Bayram Foto 2

NAC Breda'nın altyapısındaydı

Futbol kariyerine Hollanda'nın Baronie altyapısında başlayan Ömer Bayram, 2005 yılında NAC Breda'nın altyapısına geçiş yaptı. Tecrübeli sol bek, öncelikle U-17 ve ardından U-19 takımlarında forma giydikten sonra 2009'da A Takım'a yükseldi. NAC Breda formasıyla toplam 43 maça çıkan Bayram, bu maçlarda beş gol atarken üç de asist yapma başarısı gösterdi. Milli futbolcu, 2012 yılında Kayserispor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başlamıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi