Akşam saatlerinden itibaren Facebook Sosyal Medya uygulamasına giriş sağlayamayan kullanıcılar, soruna ilişkin bilgileri merak ederek endişe yaşıyor. Kullanıcılar, Facebook'un çöküp çökmediği, neden açılmadığı ve ne zaman düzeleceği gibi sorularla bilgi sahibi olmaya çalışıyor.Şu ana kadar Facebook yetkililerinden resmi bir açıklama gelmezken, kullanıcılar sosyal medya platformlarında durumla ilgili spekülasyonlar yapıyor. Facebook'un neden çöktüğüne dair kesin bir bilgi bulunmazken, teknik bir sorun veya altyapısal bir aksaklık olabileceği düşünülüyor. Kullanıcılar, Facebook'un ne zaman düzeleceği konusunda da bilgi almak için sabırsızlıkla bekliyor.

Tasarrufta Son Nokta ! Rektör Fiat Egea’yı Makam Aracı Yaptı Tasarrufta Son Nokta ! Rektör Fiat Egea’yı Makam Aracı Yaptı

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

18.41 itibariyle popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp, Facebook ve Instagram'a erişilemiyor. Kullanıcılar, bu uygulamalara giriş yapmaya çalıştıklarında sorunla karşılaşıyorlar. Şu an için sorunun nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haber Merkezi