Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son on ayda kendisi hakkında 550'den fazla olumsuz köşe yazısı kaleme alındığını belirtti. Özellikle Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı gibi isimlerin, hangi amaç için hareket ettiklerinin farkında olmadığını vurguladı.

''Haddini bilsin tepemin tasını attırmasın''

Fatih Altaylı ise Soylu'nun bu sözlerine çok sert bir dille karşılık verdi. "Birincisi, ben onun arkadaşı değilim. O, benden bahsederken 'arkadaşım' diyemez. Haddini bilsin tepemin tasını attırmasın, beni kendi seviyesine çekmeye kalkmasın. Süleyman Bey'i zeki biri olarak tanıyordum ama yanıldığımı anladım. Zeki insanlar, izlediklerini ve duyduklarını kavrar. Ancak Soylu, ya benim programımı izlemedi ya da anlayacak kapasitede değil." şeklinde konuştu.

SONDAKİKA : 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan Sosyal Medya Fenomeni 'Basel' Tutuklandı! SONDAKİKA : 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan Sosyal Medya Fenomeni 'Basel' Tutuklandı!

''Belki de gereğinden fazla korudum''

''Belki de gereğinden fazla korudum''
Altaylı, Soylu'nun yayını izleyip izlemediğini sorgulayarak, "Belki de Soylu'yu gereğinden fazla korudum. Her şeyi onun etrafında döndürmek istemedim. Ancak bu programda, onun lehine ilk kez bir şey söylendi. Bu kadar açık bir gerçeği görmemek için ciddi bir kör noktanız olmalı." ifadelerini kullandı. Geçmişte Soylu'nun bir arkadaşı olarak bahsettiği konusuna da değinen Altaylı, "Geçmişte benden bahsederken 'Fatih Altaylı diye bir gazeteci' demişti. Buna itirazım yok, ancak ben onun arkadaşı değilim. Soylu, programdan sonra yayına katılan bir arkadaşını arayarak kendisinin yanıt hakkı olduğunu söylemiş. O arkadaş da 'Fatih Bey'in programı herkese açık' demiş. Soylu ise 'Bir düşüneyim' yanıtını vermiş. Gelsin, istediği gibi savunsun. Bizim hiçbir korkumuz veya çekincemiz yok." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ