Bu iddaaların ana kaynağı, Ciro Immobile'nin uzun yıllardır Lazio forması giymesi. İtalyan basını oyuncunun bu takımda miladının doğduğuna işaret ediyor. Ciro Immobile yeni takımının ise İtalyan devi İnter olacağı tahmin ediliyor. Bu sene şampiyonluğa adım adım yaklaşan Inter, yaz döneminde oyuncuyu kadrosuna katıp Avrupa kupalarında başarılı olmayı planlıyor. 

Immobile Foto 1

Rally Bodrum'da yarışlar gaz kesmeden devam ediyor Rally Bodrum'da yarışlar gaz kesmeden devam ediyor

Görüşmelerin yapıldığı iddaası

Haberlerde İtalyan devinin yıldız futbolcunun menajeriyle görüştüğü iddaa edildi. Oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında son buluyor. Son dönemlerde Lazio taraftarının yoğun tepki gösterdiği yıldız futbolcunun da bu ayrılışa sıcak baktığı biliniyor.  Immobile, Lazio'da bu sene neredeyse tüm maçlarda oyuna girdi ve 35 maçta 10 gol attı ve 1 asistle takımına katkıda bulundu. 

Immobile Foto 3

Fenerbahçe ve Galatasaray istemişti

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde olan ve hakkında birçok transfer iddaası yapılan Immobile Lazio'da kalmayı tercih etmiş ve bu takımda 8. sezonuna başlamıştı. Forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe Edin Džeko ile Galatasaray ise Mauro Icardi ile anlaşma sağlamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi