Ford'un ilk elektrikli SUV'u olan Mustang Mach-E'nin en dinamik, en güçlü ve en performans odaklı modeli olan Mustang Mach-E GT, Türkiye'deki otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu. Efsanevi Mustang modelinin ruhunu taşıyan Mustang Mach-E GT, sportif, cesur ve yenilikçi tarzıyla kullanıcılara cezbedici bir sürüş deneyimi sunacak. Serinin en heyecan verici aracı olan Mustang Mach-E GT, performanstan ödün vermeyen elektrikli araç müşterileri için önemli bir tercih sebebi. 0-100 kilometre hıza sadece 3,7 saniyede çıkabilen Mustang Mach-E GT, çift motorlu dört çeker (AWD) sürüş seçeneğiyle 487 PS sunan motoruyla, Türkiye'de satılan elektrikli SUV'lar arasında en yüksek torka sahip ara olarak göze çarpıyor.

Apple Vision Pro 2 çıkış tarihi sızdırıldı: İşte, merakla beklenen o gün Apple Vision Pro 2 çıkış tarihi sızdırıldı: İşte, merakla beklenen o gün

TASARIMIYLA YILDIZ KONUMUNDA

TASARIMIYLA YILDIZ KONUMUNDA

Efsanevi Mustang'in hatlarına ve özgür karakterine sahip olan Mustang Mach-E GT, sportif tasarımı ve GT logosu ile yeni bir versiyon olarak ortaya çıktı. Ön tampondaki siyah karbon detaylar, karartılmış arka camlar ve 20 inçlik alüminyum alaşımlı büyük jantlar, aracın çarpıcı görünümünü bir üst seviyeye çıkarmış durumda. Dış tasarıma damga vuran unsurlar ise GT logolu bagaj kapağı ve GT tasarım ön tampon oluyor.

Matrix LED ön farlar ve LED arka farlar, aracın estetik görünümünü artırtıyor. Anahtarsız akıllı giriş ve E-Latch sistemini kullanarak girilebilen kabinin iç tasarımında zarif, şık ve sofistike detaylar göze çarpıyor. 8 yönlü ve ısıtmalı GT tasarım sensico® spor koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar, sürücülere konforlu bir yol deneyimi sunuyor. Standart olarak sunulan panoramik cam tavan ise kabinde konforlu ve ferah bir hava yaratıyor.

FORD MUSTANG MACH-E GT NE KADAR?

Türkiye fiyatı belirlenen sportif elektrikli araba, 6 milyon TL'lik ücrete yeni sahiplerini bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi