Cuma günleri ekranlarda olan Gaddar dizisinin konusu ne?
Cuma günleri ekranlarda olan Gaddar dizisinin konusu ne?

Uzun bir askerlik görevinden evine dönen Dağhan'ın hayatı, artık beklediği gibi değildir. Sevdiği kız Aydan, sessizce ortadan kaybolmuş ve ona haber vermeden gitmiştir. Kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine sürüklenmiştir. Birdenbire alt üst olan Dağhan'ın hayatında, acımasız bir dönüşüm 'Gaddar' hikayesi başlar.

Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti! Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti!

8. bölümde Gaddar'da neler oldu?

8. bölümde Gaddar'da neler oldu?

Müdür, Dağhan'ın Leyla ile olan ilişkisini öğrenir ve bundan faydalanmak için Dağhan’a onun etrafında kalmasını teklif eder. Çünkü Müdür Necdet'in bilgisayarını ele geçirmek istemektedir. Ancak o bilgisayarı arayan başkaları da vardır ve hepsi Leyla'nın peşine düşer. Dağhan, babasını öldürdüğü ve bunu kendisine söylemediği için Leyla'ya karşı vicdan azabı duymaya başlar. Bu nedenle hem Leyla'yı korumak hem de bilgisayarı aramak zorunda kalır. Yaşadığı travmayı Yağmur’un desteğiyle atlatmaya çalışan Enver, bir yandan da babasına yenilmediğini göstermek için hemen düğün hazırlıklarına başlar. Davut'un Enver'e olan öfkesi devam ederken, Enver kendini affettirmenin bir yolunu bulmaya çalışır. Ekber, Enver'in tetikçiyi atlatmasından şüphelenir ve işin planlayıcısını araştırmaya başlar.

Enver harika bir düğün yapıp evleneceklerini düşünürken

Enver harika bir düğün yapıp evleneceklerini düşünürken, Ekber'in onları durdurmak için başka planları vardır. Fatma, Davut'u Fikriye ile baş başa görünce şok olur. Aydan Oya’nın tüm ısrarlarına rağmen Dağhan’dan uzak duramaz, ve onun için yeni bir savaşın ortasında kalır. Heryerde yayılan bir 'gaddar' söylentisi Gürkan'ın dikkatini çeker. Dağhan’ı takip eden Gürkan, bu söylentileri sorgulamaya başlar.

9.bölümde Gaddar'da neler olacak?

Dağhan'ın Leyla'nın burada olup olmadığını sorduğunda karşısındaki adamın ''Leyla kim?'' demesiyle Dağhan yanındaki adamla birlikte içeridekileri dövmeye başlar. Dağhan Leyla'yı bulup ne oldu sana deyince Leyla,Dağhan'a "neler olmadı ki mide kelebekleri mesela sen neden bu kadar tatlısın ya'' diye cevap verir. Bir sandalyeye iple bağlanan Aydan, Ekber'e bağırır: 'Beni burada zorla tutmaya ne hakkın var?' Ekber ,"Enver'le görüştüğünü biliyorum, bunun cezası ölümdür"der ve iple sandalyeye bağlı Aydan'ın olduğu halının üzerine bir yılan bırakır. 

Leyla, Dağhan'a 'İnanamıyorum ben neler yaşadım az önce' demesiyle

Leyla, Dağhan'a 'İnanamıyorum ben neler yaşadım az önce' demesiyle Dağhan,'Leyla bunu başka bir yerde konuşalım' deyince Leyla,' Dağhan dokunma, bana dokunma' diye cevap verir. Rüzgar, Enver'e ''Niye çağırdın abi'' demesine karşılık Enver, Rüzgar'a ''Bir kere sen akıllı adamsın abin gibi değilsin'' der.

Dağhan kız kardeşim için diyerek Ekber'in kafasına silah dayar

Dağhan kız kardeşim için diyerek Ekber'in kafasına silah dayar.

Gaddar oyuncu kadrosunda kimler var?
Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya, Erdal Özyağcılar gibi önemli isimlerin yanı sıra Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin ve Buse Meral gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ