Cuma günleri ekranlarda olan Gaddar dizisinin konusu ne?

Cuma günleri ekranlarda olan Gaddar dizisinin konusu ne?
Uzun bir askerlik görevinden evine dönen Dağhan'ın hayatı, artık beklediği gibi değildir. Sevdiği kız Aydan, sessizce ortadan kaybolmuş ve ona haber vermeden gitmiştir. Kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine sürüklenmiştir. Birdenbire alt üst olan Dağhan'ın hayatında, acımasız bir dönüşüm 'Gaddar' hikayesi başlar.

9. bölümde Gaddar'da neler oldu?

9. bölümde Gaddar'da neler oldu?
Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan’ın adamları öldürdükten sonra Leyla, Dağhan'dan korkmaya ve Dağhan'ın kim olduğundan, kime güvendiğinden şüphe etmeye başlar. Fırsatını bulduğu an Dağhan'dan kaçar. Bilgisayarı bulmadan bu işin içinden çıkamayacağını anlayınca babasının güvendiği arkadaşından bilgi almaya çalışır. Yardım için çaldığı kapı başına yeni belalar açar. Dağhan, Müdür’ünde desteğiyle Leyla’yı bulmaya çalışır.

10. bölümde Gaddar'da neler olacak?

Dağhan, ıssız alana bırakılan Aydan'ı bulmak için seslenirken
Dağhan, ıssız alana bırakılan Aydan'ı bulmak için seslenirken, yerde yılan tarafından ısırılmış bir şekilde bulur. Aydan'ı hastaneye götürmek isteyen Dağhan, Aydana hastaneye götürmesi gerektiğini söylerken. Aydan, filmlerde yılan ısırıklarına karşı emme yönteminin işe yaradığını söyler.

Dağhan bu yöntemi reddeder ve onu sırtına alarak hastaneye doğru yola koyulur

Aydan'ın ısrarına rağmen Dağhan bu yöntemi reddeder ve onu sırtına alarak hastaneye doğru yola koyulur. Adamlarından telefon alan Ekber, Dağhan'ın Aydan'ı sırtında taşıdığını öğrenenmesiyle ''Bırakın taşıyıp yorulsun ben söylediğim zaman saldırırsınız'' der. Ekber'in adamlarıyla çıkan kavgada Dağhan güçten düşerken, Aydan bir adamın kafasına taşla vurarak Dağhan'ı kurtarır.

Dağhan ''Aydan!'' diye bağırmaya başlar.

Aydan, Dağhan'a "Ben sensiz yaşayamam" derken bayılması üzerine Dağhan ''Aydan!'' diye bağırmaya başlar.

Dağhan hastanede hasta yatağında olan Aydan'a, kendisinden uzak durmasını ister.

Dağhan hastanede hasta yatağında olan Aydan'a, kendisinden uzak durmasını ister.

Aynı zamanda Enver de Ekber'in adamlarıyla çatışırken,

Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti! Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti!

Aynı zamanda Enver de Ekber'in adamlarıyla çatışırken,

Yağmur sinir krizi geçirerek Ekber'e silah doğrultarak ''Kes sesini artık, kes'' diye bağırır

Yağmur sinir krizi geçirerek Ekber'e silah doğrultarak ''Kes sesini artık, kes'' diye bağırır. Ekber'in "Hayatta böyle bir heyecan kırk yılda bir başına gelir" sözlerinin ardından silah sesi duyulur. Peki vurulan kim?

Gaddar oyuncu kadrosunda kimler var?
Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya, Erdal Özyağcılar gibi önemli isimlerin yanı sıra Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin ve Buse Meral gibi isimler yer almakta. 

Kaynak: HABER MERKEZİ