Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezonun transfer planları hız kazanıyor. Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'un alternatiflerinin değerlendirildiği öğrenildi.

Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında ise Armel Bella-Kotchap ismi öne çıkıyor. Sarı-kırmızılıların daha önce de ilgilendiği 22 yaşındaki savunmacı için tekrar harekete geçtiği belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre, Championship takımlarından Southampton'a ait olan ve PSV Eindhoven'da kiralık olarak forma giyen Armel Bella-Kotchap ile temaslar başladı. Almanya doğumlu Kamerunlu oyuncunun Galatasaray'a sıcak baktığı ifade ediliyor.

Armel Bella-Kotchap'ın PSV Eindhoven'daki kariyerini sonlandırmak istediği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, savunma hattında yaşanabilecek olası bir ayrılık durumunda Southampton ile masaya oturacağı belirtiliyor.

Bu sezon PSV Eindhoven formasıyla 9 maça çıkan ve 456 dakika süre alan Armel Bella-Kotchap'ın Southampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro olarak açıklandı.

Efeler 09 Turgutluspor'u 4-1 Yendi ve Play-Off'larda İkinci Tura Yükseldi! Efeler 09 Turgutluspor'u 4-1 Yendi ve Play-Off'larda İkinci Tura Yükseldi!

Futbol kariyerine Rot Weiss Ahlen altyapısında başlayan Armel Bella-Kotchap, daha sonra sırasıyla SC Grimlinghausen, Borussia Mönchengladbach, SG Unterrath, MSV Duisburg ve Bochum takımlarında forma giydi. Southampton, geçtiğimiz sezon 11 milyon euro bedelle Armel Bella-Kotchap'ı transfer etmişti.

Kaynak: Haber Merkezi