Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında konuştu: ''Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz!'' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında konuştu: ''Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz!''

Gazeteciler için yeşil pasaport, Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, Oral Çalışlar, Hande Fırat, Zafer Şahin, Melik Yiğitel, Mehmet Acet ile birlikte gazetecilere  yeşil pasaport verilmesi için girişimlerde bulunmuştu. Bu konu yerel ve ulusal basında da oldukça ilgi görmüş ve gündem olmuştu. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir bu konuda meclise bir teklif vermişti

Ayrıca, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir de gazetecilerin yeşil pasaport alabilmesi için meclise bir teklif vermişti.

Gazetecilere yeşil pasaport verilmesi için gazeteci Oral Çalışırlar Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme yaptı.  Gazeteci Oral Çalışırlar, Numan Kurtulmuş'un önümüzdeki haftadan itibaren bu konuyu gündem alacağını, siyasi parti gruplarıyla görüşeceğini ve yeşil pasaport konusuna  destek verdiğini kaydetti.

 TBMM gündemine taşınacak

 TBMM gündemine taşınacak

Bununla beraber önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yeşil pasaport konusu meclise gelecek ve gazetecilerin ihtiyacı olan yeşil pasaport kanunlaşarak yürürlüğe girecek.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan konuyla ilgili açıklama yaparken; 'Bu konu ile ilgili kanun teklifi veren sayın İsmail Özdemir Bey'e ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş Bey'e teşekkür ediyoruz. Numan Bey bu konuda duyarlılık gösterdi, gazetecilerin sorularını yakından takip ediyor,  kendisine medya çalışanları adına teşekkür ediyoruz" dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ