Süper Lig'de son 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Fraport Tav Antalyaspor'da Tamer Tuna dönemi sona erdi. 

Akdeniz ekibi, son maçında Medipol Başakşehir'e 5-1 yenilince Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'in yedinci haftasında pazartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Antalyaspor'dan yapılan açıklamada; "Tamer Tuna ile kulüp stratejilerimizde yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız." ifadelerine yer verildi.


Ocak ayında kırmızı-beyazlılarda göreve gelen Tuna, 29 maçta 11 galibiyet almıştı.

Genç teknik adam bir türlü Göztepe'de ilk sezon yaşadığı başarıyı yakalayamadı. Temmuz 2017'de Göztepe'de göreve gelen ve 35 maç sonra sarı kırmızılılarla yolları ayırarak Sivasspor'a giden Tuna bu süreci 13 galibiyet 10 beraberlik 12 mağlubiyetle tamamladı. Göztepe efsanenin ardından tarininin en iyi Süper Lig performanslarından birini yakalarken 
Tuna ile 34 maçta 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 49 gol atıp 50 golü kalesinde gördü ve 49 puanla sezonu tamamladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ardından sezonu 6.tamamlayanan sarı kırmızılı ekip Avrupa şansını kılpayı kaçırdı.
Sivasspor'da 12 maç görevde kalan Tuna sadece 2 galibiyette kalınca Sivasspor'la yolları ayırdı Göztepe'ye geri döndü. İkinci döneminde sezon ortasında "kurtarıcı" olarak göreve gelen Tamer Tuna sarı kırmızılı kulüpte 22 maç (6 galibiyet- 7 beraberlik-9 mağlubiyet) görev yaptı ve sarı kırmızılı ekip mucize eseri kümede kalabildi.
   
 

Editör: TE Bilişim