SON DAKİKA | PFDK cezaları açıklandı: İşte ceza alan isimler! SON DAKİKA | PFDK cezaları açıklandı: İşte ceza alan isimler!

Sporting'in 2023-24 sezonu öncesi Coventry City'den transfer ettiği Viktor Gyökeres, Portekiz macerasına muhteşem bir başlangıç yaptı. Son oynanan Boavista maçında gösterdiği üstün performansla adından söz ettiren Gyökeres, ligdeki 22 golüyle gol krallığı listesinin zirvesinde yer alıyor. 25 yaşındaki İsveçli forvet, Boavista maçında attığı 3 gol ve 1 asistle Sporting'in 6-1'lik galibiyetine büyük katkı sağladı. Ligdeki toplam gol sayısını 22'ye çıkaran Gyökeres, ayrıca 36 gol ve 14 asistle tüm kulvarlarda dikkat çeken bir performans sergiledi.

Gyökeres'in Sporting'e transfer olduğu dönemdeki 13 milyon euro'luk piyasa değeri, şu anda 55 milyon euro seviyesine yükselmiş durumda. Bu başarıların ardından Sporting, Gyökeres ile olan sözleşmesini 2028'e kadar uzatmış bulunuyor. Gyökeres'in Sporting'e katkıları ve performansıyla ilgili beklentiler oldukça yüksek ve futbol camiası onun gelecekte de büyük başarılara imza atacağını umut ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi