Cuma günleri ekranlarda olan Yalı Çapkını dizisinin konusu nedir?

Yabani dizisi değişikliğe gitti! Yabani bu akşam var mı, yayın günü ne zaman? Yabani dizisi değişikliğe gitti! Yabani bu akşam var mı, yayın günü ne zaman?

Cuma günleri ekranlarda olan Yalı Çapkını dizisinin konusu nedir?

Yalı Çapkını, Star TV'de büyük bir ilgiyle izlenen bir yapım. Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği dizi, Gaziantepli zengin iş insanı Halis Ağa'nın torunu Ferit'in hayatında yaşanan olayları konu alıyor. Halis Ağa, torunu Ferit'i kendisi belirlediği birisiyle evlendirmek istemektedir. Ancak Ferit, bağımsız bir birey olarak kendi kararlarını vermeye çalışan bir karakterdir ve dedesinin isteğiyle evlenmek zorunda kalır. Halis Ağa, torununu evlendirmek için birisini görevlendirir. Diğer taraftan Gaziantep'te aile baskısı altında büyüyen ve üniversite hayali kuran Seyran'ın hayatı, evlilikle ilgili beklenmedik bir döneme girecektir.

61. bölümde Yalı Çapkını'nda neler oldu?

61. bölümde Yalı Çapkını'nda neler oldu?Seyran'ın Akın ile gitmeyi seçmesi Ferit için derin bir hayal kırıklığına neden olur ve sinir krizine girmesine yol açar. Seyran'ın bu seçimi, Orhan'ı kurtarmak için yapmış olsa da Ferit'i böyle bir durumla baş başa bırakması onun için büyük bir acıya dönüşür. Dedesinin baskısıyla kendi markasını kurma fikrinden vazgeçmek zorunda kalan Ferit, hiç beklemediği bir teklif alır, bu sefer Nevra'dan. Ferit, hapishanede zor günler geçiren babasını kurtarmak için çare ararken, serbest bırakılması için Ökkeş'in Orhan'dan büyük bir isteği olduğunu öğrenir. Yaşananlara rağmen Seyran'ın hala kendisini sevdiğine inanan Ferit, meseleyi çözmek ve iç yüzünü öğrenmek için Kazım ve Seyran'ın karşısına çıkar, ancak istediği cevabı alamaz.

yaptığı fedakarlık Seyran'ı büyük bir bedel ödemeye zorlayacaktır

Korhanların evinde bayram havası estirirken, yaptığı fedakarlık Seyran'ı büyük bir bedel ödemeye zorlayacaktır.

Yalı Çapkını'nda 62. bölümde neler olacak?

Seyran'ı omzuna alıp zorla yalıya sokar

Kazım Ağa'dan gelen Seyran ve Akın'ın sözlendiğini ve Seyran'la boşandıkları gibi Seyran ve Akın'ın hemen evleneceğini duyan Ferit öfkeden deliye döner. Kazım Ağa'nın boğazına yapışarak "Benim dışımda dedem, babam dahil kimseden emir almayacaksınız!" diye bağırır. Seyran'ı omzuna alıp zorla yalıya sokar. Orhan ise Nükhet'e "Keşke Halis Korhan'dan uzakta büyüyen ben olsaydım." der.

Seyran babasına "Kaya ablamı dövmeye kalkmış, ben ablamı orada bırakmam." der

Seyran babasına "Kaya ablamı dövmeye kalkmış, ben ablamı orada bırakmam." der. Ferit, Hattuç Halayı arabaya zorla bindirerek yalıya Halis Korhan'ın yanına götürür. Orhan kendi şeytanıyla yüzleşerek hapishanede yaşadıklarının hesabını bir bir sorar. Ferit, "Bana kimse engel olamaz. Olacak olan varsa eğer hodri meydan!" diyerek Halis Korhan ve Kazım Ağa'ya meydan okur. Seyran, Ferit'e "Bir kere de kadere teslim ol!" diye bağırırken Ferit, "Kadere teslim olmayacağım. Daha önce yaptığım hataları yine yapmayacağım." diye serzenişte bulunur. Seyran sonunda "Baban için..." diye itiraf edince Ferit ve Seyran sarılır.

Ferit, Seyran'a "Seni canımdan çok seviyorum." der.

Ferit, Seyran'a "Seni canımdan çok seviyorum." der. Ferit'in ailesine "Bizim yapamadığını Seyran yapıp babam için kendini feda ettiğinden babam şu anda bizim yanımızda oturuyor." demesinin üzerine Orhan, "Bundan sonra benim yanımda hiç kimse Seyran'a saygısızlık yapmayacak." diye ailesini uyarır. Daha sonra Orhan, Seyran'ın yanına gidip "Ferit'i sevmekten vazgeçme. Birbirinizi sevmekten asla vazgeçmeyin." der.

Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda kimler var?

Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda kimler var?

OGM Pictures tarafından üstlenilen dizinin oyuncu kadrosunda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay gibi isimler yer almakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ