Haaland şov! City, Wolverhampton'ı 5-1 yendi, şampiyonluk yarışında dev adım! Haaland şov! City, Wolverhampton'ı 5-1 yendi, şampiyonluk yarışında dev adım!

Göztepe, pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi şampiyonluk hesapları yapıyor. Alınacak 3 puan ile direkt olarak süper lige çıkacak olan Göztepe'de nefesler tutulmuş durumda. Yönetim kutlama için Bodrumspor maçını işaret etse de taraftarların sabırsız bekleyişi bu pazar akşamı sona erebilir. Olası bir galibiyetin ardından stadda yaşanacak coşkunun tüm İzmir'e yayılması bekleniyor.

Heyecan Radyo Ege'de start alıyor

Tüm İzmir'in yaşayacağı bu heyecanın fitili ise Radyo Ege'de ateşleniyor. Cuma günü saat 11.00'da başlayacak özel canlı yayın programında, Göztepe'nin şampiyonluk yolculuğu masaya yatırılacak. Nur İrme, Erdoğan Gezer, Hasan Ercazip, Arif Kocabıyık ve Yiğit Sütcü'nün katılacağı programda tüm süreç konuşulacak. Göztepe'nin tarihinden bugününe, bu sene yaşananlardan önümüzdeki yıllar için hedeflerine kadar tüm konu başlıkların konuşulacağı program ile adeta Göztepe'nin bir röntgeni çekilecek.    

Kaynak: HABER MERKEZİ