Acil kredi ihtiyacı olanlar dikkat! Koşul şart söz konusu olmadan 70.000 TL’niz hesapta Acil kredi ihtiyacı olanlar dikkat! Koşul şart söz konusu olmadan 70.000 TL’niz hesapta

YASTIK ALTI BİRİKİM YAPANLAR… DAHA ÖNCE BÖYLESİ DUYULMADI…
Güvenli liman altın tüm zamanlarda olduğu gibi yine kazandırmaya devam ediyor. Özellikle yastık altında altın biriktirenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ons altın son dönemin pik seviyelerine ulaşarak 2 bin 400 doları da geri de bıraktı. Bu nedenle de tüm dünya altının yakından takip eder oldu. Ayrıca Çin’de oluşan talep patlaması, bu olağanüstü yükselişi iyiden iyiye arttırdı.

YASTIK ALTI BİRİKİM YAPANLAR… DAHA ÖNCE BÖYLESİ DUYULMADI…

Dünya çapında devam eden savaş ve gerilim, altını yatırım aracı olarak beslemeye devam ediyor.

REKOR ETKİ

Çin’deki mücevher kullanımına bağlı olarak Çin’in altın mücevher talebi %10 artış gösterdi. Bununla birlikte de Hindistan’da %6 düştü. Çin’in bar ve madeni para yatırımları ise %28 artış gösterdi. Konuya ilgili olarak Hong Kong merkezli Precious Metals Insights Ltd.’nin yönetici direktörü Philip Klapwijk, bu talebin daha da artacağına işaret etti. Bunun yanı sıra da Son dönemlerde rekor seviyeleri aşan altın Çin deki etki ile birlikte iyice yükselişini besleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ