Altın fiyatlarının bir süredir yükselmesi yatırımcıyı sevindirse de Memiş tarafından yapılan son açıklama kapsamında altın fiyatlarının düşüş göstereceği açıklandı. Özellikle altınla ilgili Memiş tarafından yapılan tüm açıklamalar dikkatle takip edilmektedir. 
İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar kapsamında yatırımcılar yatırımını ona göre yapmaktadır. Özellikle son zamanlarda altının yukarı yönlü hareketi yatırımcıyı canlandırmış ve altına yatırımı artırmıştır. Altın fiyatlarıyla ilgili açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. 
Ons altın fiyatlarıyla ilgili İslam Memiş tarafından açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Bildiğiniz gibi en son İslam Memiş altın fiyatlarının 2300 dolar seviyesinde olacağını belirtmişti. Bu beklentinin hala geçerli olacağı düşünülse de daha önce de belirtildiği gibi 100 dolar ya da 150 dolar gibi bir miktarda satış olması beklenmekte. İslam Memiş tarafından yapılan açıklama sonucu altın fiyatlarının düşeceği düşünülmektedir.

Bankamatik kartı olan 23 Bin TL’yi kaptı! 5 dakikada paranızı çekebilirsiniz Bankamatik kartı olan 23 Bin TL’yi kaptı! 5 dakikada paranızı çekebilirsiniz

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada; 

Altın fiyatının yüzde 1.24 artışla 2320 dolar seviyesine yükselerek kapandı. Bu durum da daha önce açıklandığı gibi 2300 dolar seviyesini geçtiğinin göstergesidir. fakat ons altın için dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Çünkü yukarı yönlü bir trend öngörülse de bu trend bir anda düşüşte gösterebilir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ