Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un 365’inci bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

YURTDIŞI AKIMLARI
YouTube’da yeni fenomen olmaya başlayan Çiçek ve İbrahim yurtdışında popüler olan akımları yapmaya karar verirler. Çekmeye çalıştığı ‘sevgi dolu’ içerikler, uyguladıkları kişiler tarafından hoş karşılanmaz ve sert tepkiler alırlar. Her şey kötüye gidiyor derken videoların ne kadar izlendiğini duyunca büyük bir şok yaşarlar. 

İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Gonca Vuslateri kimdir? İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Gonca Vuslateri kimdir?

EVLENME TEKLİFİ
Paşa, sevgilisi Jale’ye evlenme teklifi etmek için hazırlıklar yapar. Arkadaşları ve çalgıcılar Jale’nin evine saklanır. Ancak evde yalnız olduğunu düşünen Jale’nin gaz çıkarmasıyla bütün plan alt üst olur. Ne yapacağını bilemeyen Paşa sevgilisinin gönlünü almaya çalışır. 

YARALI SHOW ORJİNAL
Hayati’nin sunumuyla ‘Yaralı Show’ programının yine birbirinden renkli konukları vardır. Program boyuna konuklarıyla uğraşan Hayati, büyük bir sürpriz yaşayınca soluğu karakolda alır. 

ŞEYTAN
Hüseyin, insanlar ile anlaşma yapıp onların ruhlarını satın alıp karşılığında en çok istedikleri şeyleri onlara veren bir şeytandır. Bir grup genci ikna etmeye çalışan Hüseyin, gençlerin sundukları gerekçeleri gördükçe neye uğradığını şaşırır. 

5 KELİME İSMAİL - AVUKAT
İsmail, sadece beş kelime konuşabilen bir avukattır. Müvekkilleri İbrahim ve Sadık kuyumcu soymuştur. İsmail’in sadece 5 kelime konuşabildiğini öğrenen hırsızlar tutuklanacaklarını düşünse de İbrahim onları aklamayı başarır. Ancak İbrahim ve Sadık’ın kurtulma sevinci onlara pahalıya patlar. 

SEVGİLİSİNİN KUZUSU HASTA MI OLMUŞ ?
Hastalanan İbrahim ilgi istediği için eski sevgilisi Mehtap ile barışır. İbrahim’in annesi Yeter de gelince Mehtap ile Yeter arasında mücadele başlar. Annesi ve sevgilisi arasında kalan İbrahim ne yapacağını bilemez.

Kaynak: Bülten