Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un 365’ıncı bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

HER ŞEYİN UZMANI AİLE
Paşa yıllar sonra ülkesine dönmüş teyzesi ve eniştesini ziyarete gelmiştir. Paşa’nın ailesi yaşadıkları koşullar nedeniyle deprem, pandemi ve ekonomi derken her konuda bilgili konuşmalar yapar. Paşa artık normal bir muhabbet etmek ister ama Hayati konuyu küresel ısınmaya getirince Paşa evi terk eder.

İLİŞKİ KEDİSİ - VETERİNER

Mesut kedisi Şahmaran(İbrahim)’ı veterineri Burcu’dan hoşlandığı için sürekli kliniğe götürür. Bir yanda Şahmaran klinikte ortalığı karıştırırken diğer yanda Mesut büyük bir hayal kırıklığı yaşar. 

Z KUŞAĞI KAFASI

Mesut çağı yakalayabilmek için Z kuşağından Bahadır’ı çakmak üreten firmasında işe alır. Bahadır kendisine verilen ilk işi yapmamak için dünya genelinde uygulandığını söylediği farklı çalışma koşullarını bahane eder ve nedenler bulur. Ofiste işleri birbirine karıştıran Bahadır sonunda büyük bir hata yapar.

ACİL TİPLERİ

Mehtap, acil servis nöbetindedir. Gelen hastaların arasında önemsiz şeylerle acil servisi meşgul eden kişiler vardır. Kimi C vitamini yazdırmak ister, kimi sivilcesinden şikayet eder,  kimisi de tavuğu için gelir. Mehtap karşısına çıkan vakalarla neye uğradığını şaşırır.
 

İSTEMEYE İSTEMEYE KIZ İSTEME

Mesut ve Jale oğulları Ozan için, Burcu ve İbrahim'in kızları Feride’yi istemeye giderler. Fakat ekonomik zorluklarından dolayı aileler çocuklarının evlenmesini istemez. Başta her şeyi kendimiz yaparız diyen Ozan ve Feride, masrafları görünce onlar da aileleri gibi düşünür. İki aile birlikte yeni bir plan yapar. 

AŞIRI RADİKAL SAĞLIKLI YAŞAM ÖRGÜTÜ

'Hepsi 1' grubu üyesi Cemre Kemer ikinci kez anne oldu 'Hepsi 1' grubu üyesi Cemre Kemer ikinci kez anne oldu

'Aşırı Radikal Sağlıklı Yaşam Örgütü'nün lideri Mustafa aylık gizli toplantısında üyelerin sağlıksız yaşayanları nasıl rahatsız ettiklerini ve neler yaptıklarını sorar. Ekip çalışmalarını anlatırken Sadık da bir yandan insanları sağlıksız yemekten vazgeçirmek için planlar yapar. Sağlıklı Yaşam Örgütü içindeki köstebek Fikri, planlar hakkında haber uçurunca ortalık karışır.

Kaynak: Bülten