Saadet Partisi’nde İzmir İl Kongresi heyecanı başladı. “Yaşanabilir bir Türkiye için el ele, hep birlikte” sloganı ile düzenlenecek olan kongre dolayısıyla açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Erduran, donanımlı ve dinamik bir ekip kurmayı amaçladıklarını söyledi.

30 ilçeden 26 tanesinin kongresini tamamladıklarını ve bu kongrelerde 10 ilçe başkanının yenilendiğini belirten Erduran, şu ifadeleri kullandı: “Tüm ilçe kongrelerimizi uzlaşma içerisinde gerçekleştirdik. İlçe yönetimlerimiz heyecanla ve taze bir kanla görevlerine başladı. Gerçekleştireceğimiz il kongresi ile hedefimiz, milletimizin değer ölçülerini ve dünya görüşünü esas alan Milli Görüş çizgisinde en güzel ve aktif çalışmaları ortaya koyacak bir yönetim kurulu oluşturmaktır. Güçlü ve refah içinde bir Türkiye yolunda çözüm üreten yapıyı oluşturmaktır.”

Karamollaoğlu katılacak

1 Kasım Pazar günü Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 11’de başlayacak olan il kongresine Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılacağını bildiren Mustafa Erduran, Kovid-19 salgınına karşı çok dikkatli davranılacağını ve her türlü önlemin alındığını vurguladı. Titizlikle ve özenle yürüttükleri hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Saadet Partili Erduran, İzmir’e yakışır güzel bir kongre yaşamayı beklediklerini ifade etti. Erduran; “Ülkemiz başta ekonomik yapı olmak üzere dış ve iç politikada, toplumsal yapımızda ciddi sıkıntılar ve tahribatlar ile karşı karşıyadır. Amacımız ve hedefimiz, ülkemizin kalkınmasını sağlamak, halkın refah düzeyini artırmaktır. Gerçek demokrasiyi, en geniş anlamda insan hak ve hürriyetlerini sağlamaktır. Ülke olarak komşularımızla ve bölgemizde güven ve istikrarı temin etmektir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim