Irak Haberleri

ırak haberleri ve güncel ırak gelişmeleri, ırak ile ilgili tüm video, ırak fotoğrafları ve ırak haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


Dış Haberler

Irak hükümeti, Kerkük-Ceyhan petrol hattı üzerinden ihracatın yeniden başlamasındaki gecikmeler için yabancı petrol şirketlerini sorumlu tutuyor.

Gündem

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi."

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 13 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve beraberindeki heyet, Iraklı yerel yetkililer ile sınır güvenliği toplantısı yaptı.

Gündem

MİT, Irak'ın Gara bölgesinde PKK/HPG konsey üyesi Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi.

Dış Haberler

Irak’taki İran yanlısı Irak İslami Direnişi, Irak ve Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu 3 üsse SİHA ve füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Dış Haberler

Ayn el-Esed Askeri Hava Üssü'ne düzenlenen füze saldırısında Irak ordusundan 1 askerin yaralandığı açıklandı.

Gündem

Özel, Irak'ın kuzeyinde şehit olan 9 asker için gerçekleştirilen olağanüstü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Güvenlik

Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında, 15 terör hedefinin imha edildi. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı.

ÇEVRE

Fırat Nehri, Türkiye, Suriye ve Irak'ı geçerek bu ülkelerdeki birçok kente hayat veren Ortadoğu'nun en uzun akarsuyu.

Dış Haberler

ABD Başkanı Joe Biden, söz konusu ülkelerdeki üslerini korumak için operasyon düzenleyebileceğinin sinyalini verdi.

GENEL

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın şehadet haberi baba ocağına...