Ambulans Haberleri

ambulans haberleri ve güncel ambulans gelişmeleri, ambulans ile ilgili tüm video, ambulans fotoğrafları ve ambulans haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, bir trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran bir jandarma uzman çavuş, açığa alındı ve...

ASAYİŞ

Silivri’de hasta almaya giden ambulans kavşaktan dönerken otomobille çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Sağlık

Samsun'dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter yeni doğan bebek için zamanla yarıştı.

Gündem

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde muhtarlık seçimleriyle ilgili çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti ve 11 kişi yaralandı.

Son Mühür Gazetesi

Hasta taşıyan ambulansı fark eden motosiklet sürücüsü, ambulansın önüne geçerek trafiği açtı. Bakan Koca, görüntüyü sosyal medya hesabında paylaştı.

ASAYİŞ

Mecidiyeköy'de hatalı dönüş yapan minibüsle hastaya yetişmeye çalışan ambulans çarpıştı

Genel

Koca, bazı sosyal medya hesaplarından Cizre’deki hastaneye çok sayıda ambulansın giriş yapıldığı paylaşımlarının asılsız olduğunu söyledi.

Dış Haberler

 Filistin Kızılay'ı, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nde bir ambulansı hedef aldığını ve 4 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Güvenlik

Havanın yağmurlu olmasından dolayı kaygan yolda şarampole devrildiği kazada ambulans şoförü ile 2 sağlık ekibi yaralandı.

Güvenlik

İhbarla bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan şahıs ambulans ile Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik

İhbarla kaza yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güvenlik

Eşiyle tartışması sonucu sinir krizi geçiren adam kendini bıçaklayarak yaraladı. Polis olay yerine intikal etti, yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.