Arıza Haberleri

arıza haberleri ve güncel arıza gelişmeleri, arıza ile ilgili tüm video, arıza fotoğrafları ve arıza haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


Gündem

Üsküdar'da, metrobüsün arızalanması nedeniyle haftanın ilk işi günü sabah saatlerinde Altunizade durağında yoğunluk oluştu.

Gündem

Bu sabah İzmir Metro'da teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle seferler bir süre gecikti ve bazı hatlarda iptal edildi....

Gündem

İstanbul-Elazığ seferi yapan AnadoluuJet’e ait TK718 sefer sayılı uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi.

Gündem

Çanakkale Boğazı’nda Kamerun bayraklı ‘Balkan 1’ gemisi makine arızası yaptı.

Güvenlik

Ordu’da üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda 10 kişinin bindiği asansör arıza yaptı. Olayda yaralanan olmadı.

Güvenlik

KYK yurdunda meydana gelen asansör arızasının elektrik dalgalanmasından kaynaklandığı belirlendi. Olayda yaralanan olmadı.

Son Mühür Gazetesi

İzmirliler güne metrodaki arızayla başladı. İzmir Metro'dan yapılan açıklamada arızanın teknik bir nedenden kaynaklandığı bildirildi.

ASAYİŞ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde arıza nedeniyle sürüklendiği ve durdurulamadığı iddia edilen bir yolcu gemisi, kıyı bandına sert bir şekilde çarptı. O...