Kardeş Haberleri

kardeş haberleri ve güncel kardeş gelişmeleri, kardeş ile ilgili tüm video, kardeş fotoğrafları ve kardeş haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


Güvenlik

Cinayetin sebebinin 13 yıl önce yaşanan bıçaklı kavgada Yıldız'ın, Demir'in kardeşini felç bırakması olduğu öğrenildi.

Güvenlik

İddiaya göre kızına bıçakla saldıran damadı ile onun kardeşini tabanca ile yaralayan sanık çıkarıldığı mahkemece ev hapsine çarptırıldı

Güvenlik

Aynı apartmanda oturdukları damadıyla tartışan kayınpeder tartışma uzayınca önce damadını ve damadın kardeşini tabancayla ateş etti yaraladı.

Genel

Engin Polat ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek her şeyin yasalara uygun olduğunu söyledi. Hakkındaki iddialara verdiği cevaplar ise 43 sayfa tuttu.

Güvenlik

Aile mensuplarına ait bazı semtlerde fırınları bulunan kardeşler arasında henüz bilinmeyen nedenle evlerinde tartışma çıktı. Araya tabanca da girdi.

Güvenlik

Bir alışveriş merkezinde, ‘omuz atma’ tartışmasında 30 yaşındaki müteahhitin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 kardeş tutuklandı.

Gündem

İstanbul Sancaktepe'de 2 gündür kayıp olan 3 kardeşin cansız bedenleri bir inşaatın su dolu temelinde bulundu.

Genel

Görülen davanın ikinci duruşmasında teyzenin ifadesi şok etkisi yarattı " Kız kardeşimin, kızını öldürdüğünü düşünüyorum" dedi.

Güvenlik

Arazi anlaşmazlığı yüzünden kavgada kardeşi ile onun eşini tabancayla vurarak öldürdü. Kaçan şüpheli bir süre sonra yakalandı.

Genel

Yolun karşısına geçerken otomobil çarpan kız kardeşlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı.