Kongre Haberleri

kongre haberleri ve güncel kongre gelişmeleri, kongre ile ilgili tüm video, kongre fotoğrafları ve kongre haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


Spor

Ünlü televizyoncu ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Acun Ilıcalı, ligden çekilmenin görüşüldüğü olağanüstü genel kurulda açıklamalarda bulundu.

Spor

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı kendi sahasında ağırladı. Maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar, etkileyici bir koreografi şovu gerçekleştirirken aynı zamanda kongreye...

Siyaset

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara'da yapılacak. Kurultayda genel başkan ve yönetim kurulu seçilecek, merkez disiplin kurulu belirlenecek ve başkanlık...

Gündem

Fransa'da, kürtaj hakkının Fransız Anayasası'nda yer almasını sağlayan tek maddelik yasa tasarısı, Kongre'de kabul edildi. Tasarı, 72'ye karşı 780 oyla...

Dış Haberler

Biden yönetiminin Türkiye’ye 20 milyar dolarlık F16 savaş uçağı ve modernizasyon kitlerinin satışının onaylanması için Kongre’ye mektup gönderdiği iddia edildi.

POLİTİKA

Gelecek Partisi'nin basına kapalı olarak gerçekleşen 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, Ahmet Davutoğlu yeniden genel başkanlığa seçildi.

Spor

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede başkan adaylarının gözlemcilerinin üye kart sayılarını kontrolünün ardından oy sayımına geçildi.

Dünya

ABD'de mahkeme, 2020 başkanlık seçimi sonuçlarını kendi lehine değiştirme girişimi iddiasıyla yürütülen "6 Ocak Kongre baskını" davasında, eski ABD Başkanı...

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada, ABD Kongresi'nden İsrail'e yönelik "benzeri görülmemiş" bir savunma paketi isteyeceğini belirtti.

Spor

Kongre Divanı Başkanı Tufan Konuk, üyelerin görüşleri üzerine kongreyi 1 hafta sonraya erteledi. Tüzük kongresi 16 Ekim Pazartesi gününe ertelendi.

Spor

Karşıyaka'da camianın en etkili isimlerinden Eski 2'nci Başkan Nazım Torbaoğlu, yönetimin yapmaya çalıştığı tartışmalı tüzük değişikliklerini veto etti.

POLİTİKA

CHP Adana 38’inci Olağan İl Kongresi, merkez Çukurova ilçesindeki ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek adayla kongreye gidildi.