31 Mart seçimleri öncesi Gelecek ve Saadet Partisi Selçuk Özdağ hamlesiyle Manisa’daki yarışa iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İki partinin vekillerinin Meclis’te grup kurabilmek için Saadet çatısı altında toplanmasının ardından Grup Başkanı olarak görev yapan Selçuk Özdağ iki partinin ortak adayı olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

Ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden biri olarak geçen gençlik yaşamının ardından zorlu bir siyaset yolculuğu gerçekleştiren Selçuk Özdağ, kendisiyle ilgili merak edilenleri sosyal medya pasajından paylaştı.

İşte Selçuk Özdağ’ın mesajları…

Köyde doğdum. Gecekonduda büyüdüm. Ayakkabı boyadım. Hamallık yaptım. 12 Eylül döneminde, ellerimde kelepçeyle hapishaneye gittim. 5 cezaevi değiştirdim. 1 yılımı hücrede geçirdim. 38 gün işkence gördüm, yaşadıklarımı kimseye anlatmadım, orayı medrese yaptım kendime.

Cezaevinden çıktıktan sonra bıraktığım yerden devam edeceğimi söyledim, çıktım, mücadeleme devam ettim.

Muhsin Yazıcıoğlu ile çalıştım.

28 Şubat oldu, haksızlık karşısında susmadım, 3 kez üniversiteden uzaklaştırıldım. 2,5 yıl işsiz kaldım.

Altılı Masa'nın kaybedenleri: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener dönemi sona erdi! Altılı Masa'nın kaybedenleri: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener dönemi sona erdi!

AK Parti’ye davet edildim. 3 dönem hiç kimseye inancını, dilini, dinini, mezhebini sormadan Manisa milletvekilliği yaptım. Uzaklaştırıldığım üniversiteye milletvekili olarak gittim. Darbe sonrası ellerim kelepçeliydi, TBMM’de Darbe Araştırma Komisyonu’nda çalıştım.

AK Parti’de yanlış yapılan işler olduğunu gördük, haksızlıklar vardı. İtiraz ettik. Partiden ihraç edildik. Yeni bir parti kurduk. Yeniden milletvekilliği görevini üstlendim. Saadet Partisi ile kurduğumuz Meclis grubunun başkanlığını yapıyorum gururla.

Hayat inişli çıkışlıdır. Ağlanan çok gece, kavuşulan çok gündüz vardır. Döken yapraklar, açan çiçekler vardır. Kötü gün de vardır, iyi gün de. Ben ikisini de yaşadım. Çile çektim ama mücadele etmeyi hiç bırakmadım.

Milletvekili olduğumda kendime şöyle söylemiştim: “Selçuk, köyden geliyorsun. Allah’ın kulusun, kul kal. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşısın, vatandaş kal. Ve insan kal.” İnsan kalmaya, kul kalmaya, vatandaş kalmaya devam ettim.

Allah’tan ve milletten başka, hayatımın hiçbir döneminde hiçbir güç olmadı arkamda. Şimdi yine, yalnızca Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle, acılarıma annelik yapan şehrimin, Manisa’mın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Manisa’yı, tutulmayan sözlere, yerine getirilmeyen vaatlere ve aynı yüzlere mahkûm etmemek için yola çıkıyoruz. Manisa için çözümlerimiz hazır. Biz de hazırız. Cezaevinden çıkınca mücadelem sürecek dediğim günkü heyecanımla Manisa için mücadele edeceğim. Başlıyoruz!

Kaynak: Haber Merkezi