Cem Davran'dan Övgü Dolu Sözler

Çarkıfelek programının sunucusu Cem Davran, Hande Erçel'i konuk ettiği bölümde ona yönelik övgü dolu ifadeler kullandı. Davran, Erçel'i gerçek bir prenses olarak nitelendirerek, onun güzellik, oyunculuk yeteneği, kalbi ve yüreği hakkında övgülerde bulundu.

"Benim Prensesim"

Davran, Erçel için "Bana göre gerçek bir prenses, benim prensesim. Bana göre bir sürü insanın da prensesi. Çok güzel; güzellik başka bir şey, müthiş bir oyunculuk yeteneği var, kalbi var, yüreği var. Bu tecrübeye rağmen onunla oynadığım her sahnede çok heyecanlandım." ifadelerini kullandı.

Erçel'in Teşekkürleri

Bu övgüler karşısında duygulanan Hande Erçel, Davran'a teşekkür etti ve kendisine duyulan güvenin kendisini motive ettiğini belirtti.

Nefise Karatay'ın gündem olan doğum günü paylaşımı | Kızını görenler, 'Boynuz kulağı geçmiş' dedi Nefise Karatay'ın gündem olan doğum günü paylaşımı | Kızını görenler, 'Boynuz kulağı geçmiş' dedi

Hande Erçel'in aldığı bu övgüler, onun yeteneklerini bir kez daha kanıtlar nitelikte. Usta oyuncunun samimi övgüleri, Erçel'in sektördeki yerini daha da sağlamlaştıracak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi