Gazeteci Hasan Tahsin Kocabaş; Eğitimden, sağlığa, kültürden, aileye, siyasete konuşulmaya dair ne varsa Radyo Ege'de "Hasan Tahsin ile 90 Saniye'de" ile gündemi değerlendirmeye devam ediyor.  

Yeni program Radyo Ege'de hafta içi her gün 09:45/12:05/17:05 saatlerinde; Eğitimden, sağlığa, kültürden, aileye, siyasete konuşulmaya dair ne varsa "Hasan Tahsin ile 90 Saniye'de" olacak. 

Hasan Tahsin Kocabaş'ın hafta içi her gün 92.7 Radyo Ege'deki, '90 Saniye'de' programı, Balamir Yıldız'ın moderatörlüğünde 'Balamir'le Yol Saat'inde' önemli mesajlarla, bugün de sizlerle oldu. 

Hasan Tahsin Kocabaş 90 saniye ile Radyo Ege'de bugün şu mesajı verdi:  

"Hemen söyleyim, şu an, Çarşamba günü sonmühür.com’da okuyacağınız yazımın özetini dinliyorsunuz. Çünkü normal sıkıntılar yaşamıyor, normal siyasi tartışmalara şahit olmuyoruz. Ve hala daha demokrasinin bir yaşam biçimi olduğuna inanmıyoruz. Hal böyle olunca da yerel seçime 8 ay kala oy vererek başkan yaptığımız Tunç Soyer’in halkının gerçek sorunları için onca haykırışının kendi partisinde bir yankılanmadığını kaygıyla izliyoruz.


Ben verdiğimin oyun peşindeyim, derdim sadece bu.


Tunç Soyer geçen hafta biri İnciraltı diğeri Harmandalı çöp alanı ve bir diğeri de İzmir’in mezarlık ihtiyacı ile ilgili açıklama yaptı. AKP hükümetinin uyguladığı örtülü ve açık baskılara dikkat çekmeye uğraştı.

Bu 5 hataya dikkat edin| Yaz ayında bahçenize yılanları çekmeyin! Bu 5 hataya dikkat edin| Yaz ayında bahçenize yılanları çekmeyin!


Dikkatimi çekti... Şu son seçimde vekil olanların twetlerine baktım. Yahu arkadaş Mahir Polat dışında tek vekil sahip çıkmamış. Hele o İzmir’i bilmez İzmir’e dayatılan iki vekil Gökçen Gökçe ve Yüksel taşkın. Tek satır yok İzmir’in gelecekteki iki büyük krizine dair. Ama onca hatalarına rağmen İzmir’de muhalefet olan AKP’li vekillerin sürekli hedefinde Tunç Soyer.


Çarşamba okuyacaksınız daha ayrıntıyla ama şimdi sormak istiyorum. CHP farkında mı yerel seçime daha 8 ay var ve Tunç Soyer de CHP’nin büyükşehir belediye başkanı!

Editör: MELEKŞAH TUFANER