Radyo Ege'de 90 Saniye programında usta gazeteci Hasan Tahsin Kocabaş'ın gündeminde CHP kurultayı ve o kurultaya damga vuran bir fotoğraf vardı. Atatürk'ün flu olarak arkada bulunduğu Özgür Özel fotoğrafına göndermede bulunan Kocabaş 'Şimdi soruyorum tüm CHP üyelerine, o fotoğraftaki Özgür Özel değil de Recep Tayyip Erdoğan olsaydı sosyal medyada neler yazardınız? diye sordu.

İşte Hasan Tahsin Kocabaş'ın açıklamaları...

Çanakkale'de sahil güvenlik operasyonu: 20 çocuk da dahil 42 kaçak göçmen yakalandı! Çanakkale'de sahil güvenlik operasyonu: 20 çocuk da dahil 42 kaçak göçmen yakalandı!

ÖZEL BİR BAŞKAN ÖZEL BİR FOTOĞRAF  
Rahmetli Deniz Baykal sonrası CHP hiç huzur bulamadığı gibi, sanki karanlık ellerin hakimiyetinde, ülkenin her yerinde gerçek anlamda halktan koptu. Öte yandan 2019 yerel seçimlerin yıldızı Ekrem İmamoğlu da “belediye başkanlığı" havasından çabuk sıyrılıp tüm ülkeye hitap etmeye başladı. Aynı anda hem CHP hem de İYİ Parti'ye sıcak yapan İmamoğlu, benim için baştan beri hep gizemdir ki bunu hiç saklamadım. İmamoğlu’nun “özel İzmir prodüksiyonu hikayesini" size yakında daha açık anlatacağım. İnanmayan araştırır. 
Cumartesi ise, aniden genel başkan olmaya karar veren Manisalı Özgür Özel, ilginç ötesi bir şekilde genel başkan oluverdi. Düşünüyorum da acaba İmamoğlu, İstanbul başkanlığını yitirmeyi göze alsaydı, genel başkanlığa aday olur muydu? Ya da önümüzdeki yerel seçim sonrası yeni bir kurultay olamaz mı? İstanbul seçimini yitirmesi halinde İmamoğlu genel başkan seçilir mi? Çünkü Özgür Özel’in jargonu öyle hem özgür hem de özel değil, bire bir Ekrem beyin aynısı... 
Ben temkinliyim bu “değişim yenilenme" laflarına, umarım bu dönüşüm olmaz... 
Ama bir fotoğraf var ilk saatlerden. Bay yeni genel başkanın, Atatürk fotoğrafı önünde çekildiği özel bir fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Arkada flu Atatürk, önde ağzı kulaklarında Özgü Özel... Şimdi soruyorum tüm CHP üyelerine, o fotoğraftaki Özgür Özel değil de Recep Tayyip Erdoğan olsaydı sosyal medyada neler yazardınız?
Yarın devam edeceğim.
Ne mutlu Türküm diyene...

Editör: Bünyamin Dobrucalı