Son Mühür Tv'de Gündem Yorum programında İzmir'de son dönemde artan asayiş olaylarına dikkat çeken Hasan Tahsin Kocabaş kentin konuşulmayan gündemini mercek altına aldı. Tepecik Hastanesi kantininde Bayraklı Belediyesi logolu şekerlerin satılmasını gündeme getirmesini hatırlatan Hasan Tahsin Kocabaş kantinlerle ilgili sıkıntılara dikkat çekti. Bozyaka Hastanesi kantiniyle ilgili ilginç bilgiler geldiğini söyleyen Kocabaş Şehir Hastanesi’nin neden açılamadığını sordu. Jeolojik bir sorun mu var diyen Kocabaş gün gelir ayağına dolanır, bir yığın soru var, hep halının altına attılar diye konuştu. Büyük hastanelerin kapatılıp Şehir Hastanesi’ne taşınması dedikodularını hatırlatan Kocabaş sadece Bozyaka’nın arazi değerinin inanılmaz boyutta olduğunu hatırlattı.

İşte Hasan Tahsin Kocabaş'ın açıklamalarından öne çıkan detaylar...

Okul kantinlerinde satılan ürünler denetleniyor mu? Bazı semtlerimizin Pazar yerlerinde umarım yakında başka bayraklar görmeyiz. İzmir Emniyet Müdürü kim, Vali kim bilmiyorum. Bundan 10-15 yıl önce bir gazeteci bir haber yaptığında haber ihbar kabul edilir, gazeteciden detaylı bilgi istenir, basın bürosu her sabah adli olayları bildirirdi. Ancak o valilikte Ercan Doğu diye bir abimiz vardı. Ben Hüseyin Çapkın’ın yüzüne telefon kapattım.

Metroya silahla binilir mi?

Radyo yayını bir kamu yayınıdır. Dinlemiyorlar mı? Öyle bir dinliyorlar ki? Kendi gözümle gördüm, Stadyum durağında metroya bindim, binen bire çocuğun elinde tabanca vardı. Kuru sıkı bile olsa metroya böyle binebiliyorsa!

Fethi Sekin benim kardeşimdi...

Devrim Onur Erdağ: Emeğin onuru, alın terinin kıymeti için, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda her yerdeyiz. Devrim Onur Erdağ: Emeğin onuru, alın terinin kıymeti için, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda her yerdeyiz.

Trafikte maganda hareketler, sokakta eli külahlı beli silahlı tipler! Ben 2017’den beri adliyeye gidemiyorum. Fethi Sekin geliyor gözüme. O benim sohbet ettiğim kardeşimdi. Son bir yıl içinde Suriyeliler’in karıştığı kaç asayiş olayı oldu diye soruyorum, cevap yok. Velhasıl İzmir’de asayiş berkemal değil beyler.

Editör: Bünyamin Dobrucalı