İzmir’in Çiğli ilçesinde geçtiğimiz günlerde aralarında husumet bulunan T.K., K.A. ve H.H arasında sokakta silahlı çatışma yaşandı. Markete kaçan T.K., markete kaçtığı esnada çatışmalar devam etti ve olayla alakası bulunmayan market çalışanı N.T. yaralandı. Olay üzerine T.K.’nın babası olan mahalle muhtarı D.A.K. olay yerine geldi. Yaralanan market çalışanı N.T. ve T.K. Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Husumetli olan K.A ve H.H., motosikletle hastane önüne de gelerek burada bir kez daha ateş açtı. Hastane önündeki olaylara polis ve bekçiler müdahale ederken mahalle muhtarı olan D.A.K. ağır yaralandı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Olayın şüphelileri olan K.A. ve H.H.’yi yakalama çalışmaları sürerken İzmir Valiliği’nden açıklama geldi. Kasten yaralama şüpheliler olan K.A. ve H.H’nin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yakalandığı belirtildi.

Valilik’ten yapılan açıklama şu şekilde:

Samsun'da eşiyle arasında çıkan tartışma kanlı bitti: Kendini bıçakladı! Samsun'da eşiyle arasında çıkan tartışma kanlı bitti: Kendini bıçakladı!

Çiğli ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi 9603 Sokak ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde 17.09.2023 günü meydana gelen iki ayrı kasten yaralama olayının şüphelileri H.H. ve K.A. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 19.09.2023 günü yakalanmıştır. Konuyla ilgili adlî tahkikat devam etmektedir.

Editör: Bünyamin Dobrucalı