Atatürk II filmi 24 Mayıs'a kadar vizyonda! Atatürk II filmi 24 Mayıs'a kadar vizyonda!

Hızlı ve Öfkeli 10'un gişe başarısının ardından serinin hayranları merakla 11. filmin vizyon tarihini bekliyordu. Vin Diesel, Instagram hesabında Jason Momoa ile birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak bu merakı giderdi.

Paylaşımda Diesel, "4 Nisan 2025... 22 aydan daha az bir süre kaldı." ifadelerini kullanarak Hızlı ve Öfkeli 11'in vizyon tarihini 4 Nisan 2025 olarak açıkladı. 10. filmde Dante karakteriyle seriye dahil olan Jason Momoa da fotoğrafta yer alıyor.

"4 Nisan 2025'e 22 aydan az bir süre kaldı. Serimizdeki tüm aktörlerin World's Saga'ya girerken hissettikleri etkileyici ve işbirlikçi hisleri seviyorum. Jason tamamen benzersiz ve özel bir şey denemek istedi ve sonunda dünyanın unutamayacağı bir karakteri çalan bir sahne yarattı. Her zaman yaptığınız gibi geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim…. 7 milyar, gerçek aile ve sadakat duygusunu temsil etmiyorsa hiçbir şey ifade etmez.
FastX'in sadece birinci bölüm olduğunu bilmeyenler için, ikinci bölümün hızlı ailemizin ve stüdyomuzun daha önce görmediğiniz bir çabası olacağını bilin.
Tüm sevgiler…"  notunu paylaştı.

HIZLIVE ÖFKELİ 10 FAST X KONUSU

Hızlı ve Öfkeli 10, Dom Torretto’dan intikam almak için onu sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Yıllarca karşılarına çıkan onca düşmanı zekice, hızlı sürüşleriyle arkalarında bırakan Dom Toretto ve ailesi, bu defa bu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıyadır. Geçmişten gelen bu tehlikeli düşmanın en büyük amacı Dom Toretto’dan intikam akmaktır. Bu amaçla da gözünü Dom’un sevdiklerine diker ve onları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.

Kaynak: Haber Merkezi