Üniversite öğrencileri, Gazze'ye destek için 81 ilde eş zamanlı açıklama yapıyor... Üniversite öğrencileri, Gazze'ye destek için 81 ilde eş zamanlı açıklama yapıyor...

Hollanda'da, McDonald's ve reklam ajansı TBWA\Neboko'nun özel tasarlanmış reklam panolarıyla insanları restoranlarına çekmeyi hedeflediği belirtildi. Bu reklam stratejisi, McDonald's'ın ikonik patates kızartmalarının kokusunu taşıyan özel tasarlanmış panoları kullanıyor. Renkleri ve kokusuyla dikkat çeken bu panolar, yanlarından geçen herkesin McDonald's ürünlerine olan isteğini artırmayı amaçlıyor.

Raul & Rigel tarafından üretilen ve TBWA\Neboko tarafından tasarlanan panoların içinde, McDonald's patateslerinin kokusunu yaymak için özel bir bölme bulunuyor. Bu bölmedeki ısıtma ve havalandırma sistemi sayesinde, McDonald's kızartmalarının kokusu etrafa yayılıyor. McDonald's, bu yaratıcı reklam kampanyası ile marka bilinirliğini artırırken, müşterilerin restoranlarına olan ilgisini de artırmayı hedefliyor. Ancak, bu kokulu reklam panosunun şimdilik sadece Hollanda'da hizmet verdiği belirtiliyor. Bu yaratıcı reklam fikrinin başka ülkelerde ve sektörlerde de uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz net değil.

Kaynak: Haber Merkezi