Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür sahne aldı, Hull City maçında gol yağmuru
İngiltere Championship'in 42. haftasında Hull City, sahasında Middlesbrough ile 2-2 berabere kaldı. Hull City'de karşılaşmaya Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan ilk 11'de başladı.

Erden Timur net konuştu: "Mayıs bizim için şampiyonluk ayıdır" Erden Timur net konuştu: "Mayıs bizim için şampiyonluk ayıdır"

Hull City ile Middlesbrough, İngiltere Championship'in 42. haftasında The MKM Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

HULL CITY 1 PUANA RAZI OLDU
Karşılaşmada Hull City'nin gollerini 29.dakikada Jaden Philogene'nin golüyle öne geçen Hull City, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 41. dakikada Jean Michael Seri'nin golüyle skoru 2-0'a getiren Hull City, galibiyete yaklaştı.

Ancak Middlesbrough pes etmedi ve 71. dakikada Isaac Azaz ile farkı 1'e indirdi. Mücadelenin son dakikalarında ise Latte Lath sahneye çıktı ve 88. dakikada attığı golle skoru 2-2'ye getirdi.

OZAN TUFAN 83 DAKİKA OYUNDA KALDI
Maçta Abdülkadir Ömür 90 dakika sahada kalırken Ozan Tufan, 83. dakikada oyundan çıktı ve yerini Sharp'a bıraktı. Bu sonuçla Hull City puanını 62'ye yükseltti.

Kaynak: HABER MERKEZİ