Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu ile Nisan 2017'de evlenmişti. Evliliklerinden Ali adında bir oğulları olan çift, Mayıs 2022'de tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Biten evliliğinin ardından Natali Yarcan ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Romantik paylaşım!

Romantik paylaşım!
Geçtiğimiz haftalarda aşkları dolu dizgin devam eden İbrahim Çelikkol ile Natali Yarcan'dan romantik bir paylaşım geldi. 41 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Instagram hesabının hikaye bölümünden sevgilisi ve köpeğiyle çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşım, Çelikkol'un 2.4 milyon takipçisi arasında büyük ilgi gördü.

Gülben Ergen, Sezen Aksu’dan yeni bir parça aldığını duyurdu Gülben Ergen, Sezen Aksu’dan yeni bir parça aldığını duyurdu

Sosyal medyadan duyurdu

Çelikkol, 2023'ün ilk günlerinde takipçilerine büyük bir sürpriz yaparak Instagram hesabından yeni sevgilisi Natali Yarcan ile romantik bir poz paylaştı ve birlikteliklerini resmen ilan etti. Sosyal medyada İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafını görenler, "Eski eşinin tıpkısının aynısı" yorumlarını yapmışlardı. İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan, romantik bir tatil için İtalya'yı tercih ederek birinci yıllarını kutladılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ