Kütahya'da otobüs yolcusu uyuşturucuyla yakalandı! Bonzai ele geçirildi! Kütahya'da otobüs yolcusu uyuşturucuyla yakalandı! Bonzai ele geçirildi!

İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleşen etkinliğe gölge düşüren bir olay, Esenler'deki Ayvalıdere Ortaokulu'nda yaşandı. Bir veli olan Mehmet Ş., Türkçe öğretmeni Ozan K.'yı dışarıya çağırarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Mehmet Ş., öğretmene kafa atarak yumrukla saldırdı. Diğer öğretmenlerin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı, yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

23 Nisan'da Darp

''Neden uyardın'' deyince ortalık karıştı

Esenler'deki Ayvalıdere Ortaokulu'nda 23 Nisan saat 11.00 civarında yaşanan olayda, veli Mehmet Ş., okula çocuğunu izlemeye geldi. Daha sonra, Türkçe öğretmeni Ozan K.'yı konuşmak için okul bahçesinden dışarıya davet etti. Öğretmene whatsapp grubunda neden uyardığını sorduktan sonra aralarında bir tartışma başladı. Mehmet Ş., öğretmene saldırarak ona darbetti. Diğer öğretmenler, kavgayı ayırmak için araya girdi.

Öğretmen şikayetçi olmadı

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri yönlendirilirken, yaralı öğretmen Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Darp raporunu aldıktan sonra Esenler Polis Merkezi'ne götürülen öğretmen, şikayetçi olmaktan vazgeçti.

23 Nisan Darp Olayı Okul

Öğretmen kan içinde kaldı

Olaya tanık olan velilerden Veysel Azbay, "Gösteri esnasında gerçekleşen bir olaydı. Bir öğrencinin velisi, gösteri sırasında okula gelince tartışma yaşandı. Öğretmene kafa attı ve ardından yumrukla saldırdı. Okuldaki diğer öğretmenler ambulansı çağırdılar ve 'öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu ciddi' dediler" şeklinde konuştu. Kızını 23 Nisan gösterilerinde izlemeye giden Ali Fidan ise, "Aşağı indiğimde öğretmenin ağzı burnu kırık bir haldeydi ve yüzünü yıkıyordu, ancak kimin saldırdığını görmedim. Olay anında ben zaten okula kızımı izlemeye gidiyordum. Polis çağrıldı, öğretmenin ağzı burnu kan içindeydi ve diğer öğretmenler yıkıyordu" şeklinde ifade etti.

Kaynak: DHA