İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra annesini ve kız kardeşini öldüren Uğur Falay, daha sonra Beyoğlu'ndaki Nusretiye Camii içerisinde intihar etti. Olayın ardından yapılan incelemede, 35 yaşındaki Uğur Falay'ın yanında ruhsatsız bir tabanca bulunduğu belirlendi. Falay'ın, daha önce yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Şahsın 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edildi. İlgili makamların konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattığı bildirildi.

ÖNCE ANNESİNİ VE KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde intihar eden Uğur Falay'ın evine yapılan incelemede, annesi 58 yaşındaki Hüsna Falay ve kız kardeşi 21 yaşındaki İrem Falay'ın ölü olarak bulunduğu ortaya çıktı. İntihar mahallinde ve evde yapılan ön incelemeler sonucunda, intihar olayında kullanılan silahın aynı silah olduğu tespit edildi. Boş kovanların incelenmesiyle bu sonuca varıldı.

Arnavutköy'de AVM'de yangın paniği! Arnavutköy'de AVM'de yangın paniği!

Olayın detaylı bir soruşturması devam ederken, yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, Uğur Falay'ın intihar etmeden önce annesi ve kız kardeşini öldürdüğüne dair şüphelerin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi