Dün saat 17.00 civarında Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde, alkol aldıktan sonra halüsinasyon gördüğü iddia edilen 38 yaşındaki Aziz Ç., bir binanın girişine sığınarak sokakta ateş açtı. Aralıklarla etrafa bakarak bekleyen Aziz Ç.'ye ateş etmeye devam etti. Çevre sakinleri silah seslerini duyunca korku dolu anlar yaşadı ve durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

Halüsinasyon Görüp Etrafa Ateş Açtı

Evinden cehhanelik çıktı!

Polis ekipleri, rastgele ateş açan Aziz Ç.'yi yakaladıktan sonra çevrede güvenlik önlemleri aldı. Olay yerindeki incelemeler sonucunda, 15 kovan ve 10 mermi çekirdeği bulundu. Ayrıca, ateş edilen kurşunlardan 3'ünün farklı binalara isabet ettiği belirlendi. Neyse ki, olayda can kaybı veya yaralanan olmadı, yakalanan Aziz Ç. sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Aziz Ç.'nin evinde yapılan aramada ise 88 tüfek ve tabanca mermisi ile 5 bıçak bulundu. 

Konya'da Psikiyatri Uzmanı skandalı: Para karşılığı uyuşturucu bağımlılarına reçete yazdı! Konya'da Psikiyatri Uzmanı skandalı: Para karşılığı uyuşturucu bağımlılarına reçete yazdı!

''Çocukların can güvenliği kalmamış''

Aziz Ç., polis merkezindeki ilk sorgusunda, olay yerinden ayrıldıktan sonra silahı attığını, ancak tam olarak nereye attığını hatırlamadığını belirtti. Olayın ardından konuşan bir mahalleli tepkisini şöyle dile getirdi: “Benim burada çocuklarım var parka gidiyor geliyor, eve girip çıkıyor. Videolar var içeriden sağa sola rastgele ateş ediyor. Bu normal bir şey değil, biz burada çoluk çocuğumuzu rahat bir şekilde dışarı salamayacak mıyız. Bu çocukların can güvenliği kalmamış oluyor. Yakalanıp neden salınıyor, salmışlar. Artık ne içtiyse, ne görüyorsa karşısında nereye ateş ettiğini de bilmiyor. Karşı binada kurşun izleri var, bizim binada bodruma girmiş ateş etmiş".

Kaynak: Haber Merkezi