Beypazarı Maden suyu'nun hikayesi:

Beypazarı Maden suyu'nun hikayesi

AB'nin mülteciler için gönderdiği 6 milyar euro nasıl ve nereye harcandı? AB'den sert eleştiriler... AB'nin mülteciler için gönderdiği 6 milyar euro nasıl ve nereye harcandı? AB'den sert eleştiriler...

Beypazarı Maden Suyu'nun hikayesi, Cemil Ercan'ın 1957 yılında Beypazarı'nda keşfettiği doğal maden suyu kaynağına kadar uzanır. Ercan, bu kaynaktan çıkan suyun sağlık açısından faydalarını görerek bölge halkı ile paylaşmaya başlar. Kısa sürede Beypazarı ve çevresinde popüler hale gelen maden suyu, 1960'lı yıllarda şişelenmeye başlanır ve Beypazarı Maden Suyu markası doğar.

Eğitimli ve tecrübeli bir lider

beypazarı maden suyu sahibi niyazi ercan

1961 Ankara doğumlu olan Niyazi Ercan, TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra makine mühendisliği eğitimi aldı. 1984 yılında evlenen Ercan iki çocuk babasıdır.

Niyazi Ercan'ın liderliğinde büyüme:

Niyazi Ercan'ın liderliğinde beypazarı maden suyunun büyümesi

1984 yılında Beypazarı Maden Suyu'nda çalışma hayatına başladı. 1998 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenerek şirketi yeni ufuklara taşıdı. Ercan'ın liderliğinde Beypazarı Maden Suyu, yurt içinde ve yurt dışında adını duyurmaya başladı. Şu anda 27 farklı ülkeye ihracat yapan şirket, ulusal ve uluslararası birçok ödüle layık görüldü. Bu başarıda Ercan'ın vizyonu ve iş zekası büyük rol oynadı.

Sosyal sorumluluklara önem veren bir iş insanı
Sadece iş hayatıyla sınırlı kalmayan Niyazi Ercan, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol alıyor. Anne ve babasının adını taşıyan okul ve yurt binaları ile eğitime önem veren Ercan, Beypazarı ilçesinin tanıtımına da katkı sağlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ