İzmir'in Konak ilçesinde, 20 yaşındaki iki genç arasında çıkan kavgada bir kişi sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Olay, 21 Mart günü ilçeye bağlı Gültepe semtinde meydana geldi. Ş.E.S. (20) ve P.D. (20) arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine P.D., elindeki bıçakla Ş.E.S.'yi sırtından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Ş.E.S.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Samsun'da trajik kaza: Banyoda düşen itfaiyeci hayatını kaybetti! Samsun'da trajik kaza: Banyoda düşen itfaiyeci hayatını kaybetti!

Firari olan P.D.'nin saklandığı ev tespit edildi ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen P.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Haber Merkezi