Hem Deniz Baykal döneminde hem de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP’de il başkanı ve milletvekilli olarak görev yapan İzmir siyasetinin ‘Selçuk Abisi’ Selçuk Ayhan, 31 Mart seçimlerini Son Mühür’e değerlendirdi. CHP lideri Özgür Özel’in ‘’İzmir’de 30’da 30’’ sözüne göndermede bulunan Selçuk Ayhan CHP seçmeninde tek adam rejimine tepki olduğu için bunun mümkün olduğunu savundu.

Meral Akşener'den duygusal veda: Allah herkese böyle vedayı nasip etsin! Meral Akşener'den duygusal veda: Allah herkese böyle vedayı nasip etsin!

Tepkiler duygusal…

Adaylık süresi boyunca yaşanan tartışmaların çoğunu haklı bulduğuna işaret eden Selçuk Ayhan, ‘ancak unutulmasın, bu tepkiler duygusal tepkiler. Öfkeyle söylenmiş sözler kısa bir süre sonra unutulur. Seçim sandığı yaklaştığı zaman CHP’ye gönül vermiş olan birisi kolay kolay başka partiye oy vermez. Belki kırgınlıkla sandığa gitmez ama kolay kolay tercihini değiştirmez’ hatırlatmasında bulundu.

Büyükşehir’de Cemil Tugay rahat alır…

İzmir Büyükşehir için CHP adayı Cemil Tugay ve AK Parti Adayı Hamza Dağ’ın rekabetini de değerlendiren Selçuk Ayhan, ‘aradaki makas biraz daralabilir. Ancak ben bu yarışı Cemil Tugay’ın kazanacağına eminim’ mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi