Olayın detayları

Bornova ilçesindeki bir apartmanda gerçekleşen olayda, Aysun Bodur isimli site sakini, apartman görevlisi Maşallah Baltacı tarafından saldırıya uğradı. Bodur'un, apartman toplantısında ekonomik düzenlemeler hakkında öneri yapması sonrasında yaşanan tartışma, şiddetle sonuçlandı. Bodur'un iddiasına göre, Baltacı kendisine hakaret etti ve demir sandalye ile saldırdı.

Korhan Berzeg soruşturması tamamlandı Korhan Berzeg soruşturması tamamlandı

Görgü tanıklarının ifadesi

Apartman sakinlerinden İbrahim Saygılı, yaşananları şöyle anlattı: "Olağan bir site toplantısıydı ama site görevlisi kişi, bir anda Aysun Hanım'a saldırdı. Konu da kendisini direkt ilgilendirmiyordu. Dolaylı bir şekilde sitenin ekonomik durumuyla ilgili konular konuşuluyordu."

Pankartlı tepki

Mağduriyetini dile getirmek için pankart asan Aysun Bodur, yaşadıklarını şu sözlerle duyurdu: "Site yönetimi, bu kişinin işine son vermeyerek şiddeti meşrulaştırmış, ortak olmuştur."

Bodur'un ifadesi

Aysun Bodur, yaşadığı travmayı şu şekilde ifade etti: "Apartman toplantısında yönetime giremesem de fikrimi söylemek istedim. Ancak bu sırada site görevlimiz oturduğu metal ayaklı sandalyeyi havaya kaldırarak, üzerime doğru yürüdü. Sandalye boynuma geldi, darbe aldım."

Bodur, yaşadığı saldırı sonrasında apartman görevlisinin işine son verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bu kişinin buradan gitmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA