Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 19 Nisan Cuma günü İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Akatlar Parkı’nda uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Polis ekipleri, parka gelen bir araçtan uyuşturucu satıldığını tespit ettiği 2 şüpheli ile araçta bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramada, şüphelilerin üzerinde 2 poşet içerisinde 346 adet uyuşturucu hap ve bir miktar satışa hazır esrar bulundu. 

Gaziemir Uyuşturucu Operasyonu

Evlerine de operasyon yapıldı

Mersin'de 'Ölüm virajı' olarak adlandırılan bölgede yine kaza: Kamyon devrildi, 1 kişi öldü! Mersin'de 'Ölüm virajı' olarak adlandırılan bölgede yine kaza: Kamyon devrildi, 1 kişi öldü!

Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Akatlar Parkı'nda uyuşturucu ticareti yapıldığına dair bilgi aldı. Polis ekipleri, parkta bir araçtan uyuşturucu satıldığını tespit ettiği 2 şüpheli ile araçta bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramada, şüphelilerin üzerinde 2 poşet içerisinde 346 adet uyuşturucu hap ve bir miktar satışa hazır esrar ele geçirildi.

Kaynak: DHA