Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı: El Kaabi şov yaptı! Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı: El Kaabi şov yaptı!

Jose Mourinho, İtalya Serie A takımlarından Roma'yı çalıştırdığı dönemde Telegraph'a açıklamalarda bulundu. Mourinho, Manchester United'da görev yaptığı süreçte kendisine yeteri kadar destek olunmadığını belirtti. "Şu andaki gibi desteğim yoktu ve güvenilmiyordu." şeklinde konuşan deneyimli teknik adam, "Erik ten Hag'ın Manchester United'da geçirdiği dönemde benim sahip olmadığım bir şey var." dedi. Mourinho, ayrıca, "Zaman her zaman doğruyu söyler. Manchester United'ın başarılı olmasını isterim." ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda takım çalıştırıp çalıştırmayacağıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mourinho, "İstediğim tek şey, hedeflerin ve hedeflerin herkes tarafından adil bir şekilde belirlenmesidir. İnsanlar bana da başkalarına baktığı gibi bakmalılar." dedi. Mourinho, "Benim için önemli olan kulübün hedefleri olup olmaması ve bunlar için mücadeleye hazırım diyebilmem." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi