Netflix Türkiye'nin korku türündeki 20 filmlik seçkisini sizin için derledik. İşte Netflix platformunda izlenebilecek 20 korku filmi:

Ruhlar Bölgesi1. "Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3": Bir genç, ölen annesiyle iletişim kurmasına yardım etmesi için isteksizce kabul eden medyum Elise Rainier, farkında olmadan bir iblisi serbest bırakır.

Arınma Gecesi

2. "Arınma Gecesi": Şiddet suçlarının cezasız kaldığı bir gece olan Arınma Gecesi'nde, güvende olduklarını düşünen bir aile, ölüm kalım savaşının içine çekilir.

The Perfection3. "The Perfection": Sürprizlerle dolu bir korku-gerilimde, umut vaat eden bir müzik dahisi, eski hocalarıyla yeniden karşılaşır ancak onları yeni bir öğrenciyle meşgul bulur.

Aaaabb Njmrenaw9Ueyv1P8K5H5Msuc5Wnq Rbe2.Jpg

4. "Kadaver": Kıyamet sonrası bir otelde düzenlenen tuhaf bir performansa katılan bir aile, giriş ücretinden daha yüksek bir bedel ödemek zorunda kalır.

Platform5. "Platform": Bir hapishanede, yiyeceklerle dolu bir platform kat kat aşağıya inerken, üst kattakiler doyarken alttakiler açlıkla mücadele eder. İsyan kaçınılmazdır.

Havari6. "Havari": 1905'te bir adam, kaçırılan kız kardeşini kurtarmak için uğursuz bir tarikatla mücadele etmek zorunda kalır.

Kızıl Gökler

7. "Kızıl Gökler": Teröristlerin kaçırdığı bir uçağın içinde, gizemli bir hastalığı olan bir kadın, oğlunu korumak için korkunç bir sırrı açığa vurmak zorunda kalır.

Veronica

8. "Veronica": Madrid'de, okulda ruh çağırma deneyleri yapan bir kız, apartmanlarına kötü niyetli bir varlık girdiğinden şüphelenir.

Cargo

9. "Cargo": Korkunç bir salgının ortasında bir baba, Avustralya'daki yabanlıkta kızına yardım edecek birini arar.

1922

10. "1922": Bir çiftçi, karısını öldürdüğüne dair itirafını yazıya döker ve bu sadece korkunç bir öykünün başlangıcıdır.

"His House"

11. "His House": Güney Sudan'dan kaçan bir çift, İngiltere'de yeni bir yaşam kurmaya çalışırken evlerindeki karanlık güçle baş etmek zorundadır.

. "The Ritual"

12. "The Ritual": Dört arkadaş, İsveç'in vahşi doğasında unutulmaz bir yürüyüş gezisine çıkarlar.

Gaddar dizisinde Adnan Oktar ve Kediciklerinin karanlık dünyası işlenecek! Gaddar dizisinde Adnan Oktar ve Kediciklerinin karanlık dünyası işlenecek!

Creep

13. "Creep": Bir video yapımcısı, bir dağ kasabasında tuhaf bir müşterinin hizmetini kabul eder.

Korkunun Gölgesi"

14. "Korkunun Gölgesi": Bir kadın, kocasının yokluğunda kızını yetiştirmeye çalışırken kötü ruhların varlığını hisseder.

Kamera

15. "Kamera": Bir kamera kızı, hesabının ele geçirilmesiyle karşı karşıya kaldığında, kimliğini geri almak için bir suçluyu aramaya başlar.

Oyun

16. "Oyun": Bir kadın, ıssız bir evde yatağa kelepçelenip kaldığında karanlık sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.

Korku Sokağı"

17. "Korku Sokağı": Bir genç kız, kötü şöhretli bir güce karşı savaşırken kentinin geçmişinin karanlık sırlarını açığa çıkarır.

"Evdeki Hayalet"

18. "Evdeki Hayalet": Bir hasta bakıcı, korku romanı yazarının evinde gizemli olaylarla karşılaşır.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities"

19. "Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities": Guillermo del Toro'nun derlediği bu korku koleksiyonunda sekiz tüyler ürpertici hikaye yer alır.

"Teksas Katliamı

20. "Teksas Katliamı": Teksas'ta bir hayalet kasabayı canlandırmak isteyenler, kötü şöhretli Deri Surat'la karşılaşırlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ