Polis maaşları ne kadar oldu? 2024'te polis olmak ne kadar kazandırıyor? Polis maaşları ne kadar oldu? 2024'te polis olmak ne kadar kazandırıyor?

Halkbank tarafından yapılan yeni bir açıklamada Nisan ayına özel kampanyanın bitmek üzere olduğu duyuruldu! Kampanyanın bitmesine bir haftadan kısa bir süre kala tekrar bildirim yayımlayan banka, 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.  Kamu bankası Halkbank, maaş seviyesine göre verdiği emekli promosyonlarını bu yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan çağrı sonrası yükselmişti. Böylelikle en düşük emekli promosyonu dahi binlerce lirayı bulurken, yalnızca emekli değil aynı zamanda diğer kullanıcılara da hitap edecek bir kampanya başlatıldı. Kampanyaya katılanlara sadece otomatik fatura talimatı vermesi karşılığında 500 TL’ye varan para iadesi yapılacağı aktarıldı. 

Halkbank’tan 500 TL’ye varan para iadesi! 

Kamu bankası Halkbank 30 Nisan 2024 tarihinde sonlandıracağı kampanyası kapsamında 500 TL’ye varan para iadesi yapacak. Mobil bankacılık üzerinden otomatik ödeme talimatı karşılığında yapılacak olan para iadesiyle 500 TL’ye kadar tasarruf etmek mümkün olacak. Kampanyaya katılmak için son 5 günlük bir süre kalmış durumda. 

Halkbank 500 TL iade kampanyasının detayları neler? 

30 Nisan tarihine kadar kampanyaya katılan müşteriler, otomatik fatura talimatı başına 50 TL ParafPara kazanacaklar. Toplamda 500 TL’ye kadar ParafPara kazandıracak olan kampanyaya başvurular da bir hayli kolay.  30 Nisan tarihine kadar Halkbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapanlar kampanyaya katılmış olacaklar. Başvuru SMS ile yapılabileceği gibi başvuru sonrasında kayıtlı kredi kartı ya da vadesiz hesaptan otomatik ödeme talimatı vermek gerekecek. Belirlenen tarihlerde otomatik ödeme talimatı vermeyenler kampanyaya katılmamış sayılacak. 

Kritik detaya dikkat! 

Kampanyaya katılanların para iadesi alabilmesi için en az 6 ay boyunca otomatik ödeme talimatını devam ettirmeleri gerekecek. Aksi durumda kazanılan ParafPara geri alınacak. İptal eden ya da talimatını değiştirenler ise kampanyanın dışında kalacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ