Dikili’de CHP adayı Adil Kırgöz ve Cumhur İttifakı adına MHP logosuyla yarışa giren Sema Akıncı arasında geçmesi beklenen seçim yarışı bir anda Bağımsız Aday Kemal Doyuran’ın devreye girmesiyle bambaşka bir boyut kazandı. Dikili’de dengeleri değiştiren isim haline gelen Kemal Doyuran için önce İlçe Seçim Kurulu’na ardından da İl Seçim Kurulu’na itiraz eden CHP, Doyuran’ın adaylığının düşmesine neden olmuştu. YSK’ya gerekli belgeleri sunan Kemal Doyuran yeniden aday olduğunu gösteren müjdeli haberle güne başladı.

18-55 yaş arasına SGK’dan flaş destek! Genç, yaşlı tüm kadınlara başvuru açıldı 18-55 yaş arasına SGK’dan flaş destek! Genç, yaşlı tüm kadınlara başvuru açıldı

Üzerimden büyük bir yük kalktı…

İzmir İl Seçim Kurulu’nun adaylığını düşüne kararının ardından Dikili Kaymakamlığı’nın seçim bürosunu kapatmasını ve afişlerini indirmesi gerektiğini kendisine söylediğini belirten Kemal Doyuran, kendilerinden YSK kararına kadar süre istemiştik. Dün akşam Seçim Büromuzun önüne geldiğimizde 3 bina yakın insan gördüm. Miting havasında geçen bir toplantı oldu. YSK’dan gelen olumlu kararla adalet yerini buldu. Halkın ve Hakk’ın istediği oldu. Bu bir halk hareketi. Bana güvenen bu insanları yarı yolda bırakmak gibi bir yük vardı üzerimde, YSK’nın son kararı bu yükü üzerimden aldı. Çok mutlu ve çok heyecanlıyım’ diye konuştu.

Bu seçimi alacağımızı biliyorum…

Dikili’de sahada gördüklerinden sonra bu halk hareketinin iktidar olacağına inandığını vurgulayan Kemal Doyuran, ‘bana meclis üyesi olmayan bağımsız aday nasıl başarılı olacak diye soruyorlar. Dikili’de insanlar birbirini tanır. Ben hepsiyle konuştum. Hiçbir tereddütüm yok. Dikili için el ele vereceğiz. Halk istediği için varım. Dikili halkına hizmet etmek için bu yola çıktım’ mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi