Akbank'tan tek kuruş faiz ödemeden kredi çekeceksiniz! 20 Bin TL krediniz hesaba yatıyor Akbank'tan tek kuruş faiz ödemeden kredi çekeceksiniz! 20 Bin TL krediniz hesaba yatıyor

Kemalpaşa Armutlu mahallesinde faaliyet gösteren Royal Gayrimenkul Yapı İnşaat Kurucusu Selçuk Aylak,  İzmir’in parlayan yıldızı Kemalpaşa ilçesinin gayrimenkul potansiyelini değerlendirdi. 

Ülkemizdeki ekonomik krizden gayrimenkul sektörü de olumsuz yavaşlama trendi içerisine girdiğini anlatan Aylak, “Fakat Kemalpaşa ilçemiz, doğası, temiz havası, konumu  nedeniyle Türkiye ve yurtdışındaki yatırımcıların gözdesi haline geldi. İzmir’e 20 dakika mesafedeki ilçemiz, doğası, tarihi ve bol oksijeniyle kısa zaman içerisinde Türkiye’nin en çok tercih edilen yatırım alanlarından biri olan Bodrum’u geçti diyebiliriz” 

1 Dönüm İmarsız Arazi 5 Milyon 

Royal Gayrimenkul Yapı İnşaat Ortaklarından Ali Erol, yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki gayrimenkul piyasasında en hızlı gelişen bölge Yukarı Kızılca başta olmak üzere, Kavakalan, Armutlu, Nazarköy ve Dereköy başta gelmektedir. Bu bölgedeki fiyatlar şu an İstanbul sosyetesinin bir numarası Bodrum’u geçmiş durumda. Örnek verecek olursak Yukarı Kızılca’da 1 dönüm imarsız arazinin ücreti 5 milyon bandındadır. Kemalpaşa’nın en uzak köyü olan Beşpınar’da bile şu an arazi fiyatları yine Kızılca’ya yakın seviyededir. Royal Gayrimenkul olarak küçük, orta ve büyük ölçekli her türlü yatırımcıya 12 yıldır profesyonel hizmet veriyoruz” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi