Anoreksiya'ya yakalandığı için cezaevinden çıkan fenomen Nihal Candan'dan şok açıklamalar: ''Özür dilerim!'' Anoreksiya'ya yakalandığı için cezaevinden çıkan fenomen Nihal Candan'dan şok açıklamalar: ''Özür dilerim!''

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken ve 5 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Berk Göktaş, kazandığı bu unvanı değerli bir fırsat olarak görmekte. Göktaş, kazandığı ödülle ilgili yaptığı açıklamada, gelecek planlarını detaylı bir şekilde paylaştı.

Topluma fayda sağlayacak projeler

Eğitimine yurt dışında devam etme niyetinde olduğunu belirten Göktaş, bu süreçte alacağı eğitim ve edineceği deneyimlerle ülkesine dönerek, topluma fayda sağlayacak projeler ve hizmetler geliştirmek istediğini ifade etti. Özellikle ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak alanlarda çalışma arzusunda olduğunu dile getiren Göktaş, elde ettiği bu başarının, sadece kişisel bir kazanç olmaktan öte, ülkesinin genel refahı için bir fırsat teşkil ettiğini vurguladı. Göktaş, kendi başarısını, ülkenin kalkınmasına katkı sağlama hedefiyle örtüşen bir fırsata dönüştürme amacında olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, eğitim aldığı alanda ve toplumsal ihtiyaçların karşılanmasında etkin bir rol üstlenmeyi hedeflediğini ifade eden Göktaş, gelecekte ülkesinin kalkınmasına yapacağı katkılarla anılmanın heyecanını taşıdığını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ