Anoreksiya'ya yakalandığı için cezaevinden çıkan fenomen Nihal Candan'dan şok açıklamalar: ''Özür dilerim!'' Anoreksiya'ya yakalandığı için cezaevinden çıkan fenomen Nihal Candan'dan şok açıklamalar: ''Özür dilerim!''

ATV kanalının ilgili olarak takip edilen ve aynı zamanda da sevilen yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, bu haftanın Pazar gününde de ekranlara ulaştı. Program içerisinde ünlü olan sunucu Kenan İmirzalıoğlu da başarılı olarak sunumu ile izleyicileri ekran başına topladı.

Bu hafta yaşanan yarışmada çarpıcı olan anlar yaşandı. İrem Molluhasanoğlu olan yarışmacı yaşamış olduğu heyecan yüzünden neredeyse en kolay olan bir soruda eleme ile karşı karşıya gelmesi ile izleyicilerin dikkatlerini üzerine topladı. Ancak izleyici desteğini toplayarak programa devam etme şansını büyük oranda yakaladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damgasını vuran o soru…



Eleme durumundan son anda yaptığı hamleyle kurtuldu
İlk soruya başarılı olarak cevap veren yarışmacı, ikinci baraj soru da elenmekten izleyicilerden aldığı yardımla kurtuldu.

İkinci soruyu cevaplarken hem şaşırdı hem de şaşırttı
Yarışmacı ikinci soru karşısında ‘Türk alfabesinde ilk 5 ünsüz 5 harf nedir’ diyen öğretmene öğrenci hangi harfleri söylemelidir sorusu karşıladı. Yarışmacı bu kolay soru karşısında heyecanına yenik düştü. Kolay soru da heyecanına yenildi. Joker hakkını kullanmak istediğini belirtti.

Seyircilerden yüzde 95 oranında oy B şıkkı olduğunu savundu
Seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı seyirci oylarının yüzde 95 oranında B şıkkında toplanmış olduğunu gördüğünde oldukça şaşırdı.

Kaynak: Haber Merkezi