"Bumble" uygulamasında kadınlar için devrim yaratacak güncelleme! "Bumble" uygulamasında kadınlar için devrim yaratacak güncelleme!

Gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara D200 karayolunun 30. kilometresinde iki ayrı trafik kazası meydana geldi. İlk kazada, alkollü olduğu belirtilen İ.A. yönetimindeki 06 CZF 930 plakalı hafif ticari araç, bariyerlere çarptı ve 2 kişi yaralandı. Ardından aynı yerde ikinci bir kaza yaşandı. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 06 COS 10 plakalı araç, yaralılara yardım etmek için yola çıkan Yunus Kızılırmak'a ve ardından S.Y. tarafından kullanılan 71 T 20256 plakalı taksiciye arkadan çarptı. Kaza sonrası araç sürücüsü kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Kırıkkale Kaza Foto 1

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında, olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kızılırmak'a çarpan aracın sürücüsü İ.A. ve yanındaki yolcu E.B. de yaralandı. Ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 24 yaşındaki Kızılırmak, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kızılırmak'ın, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalıştığı belirtildi. Sürücü İ.A. ve yolcu E.B.'nin ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA