Kızıl Goncalar, son bölümünde tarikat hakkında inceleme başlatan bir savcının girişiyle iyice kızışırken, sezon finaline doğru heyecan tavan yapıyor. Dizinin en merak edilen ve sevilen karakterlerinden biri olan Cüneyd'in bu olaylara nasıl tepki vereceği ise merak konusu. Cüneyd'e hayat veren Mert Yazıcıoğlu, rolüyle ilgili soruları yanıtladı. Yazıcıoğlu, tarikattan bir karakteri canlandıracağı için başlarda tedirgin olduğunu itiraf etti.

Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye bomba yanıt: '' Ben de erkek olsam seni...'' Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye bomba yanıt: '' Ben de erkek olsam seni...''

"Artık tasavvufu öğrendim diyebilir misiniz?" sorusuna ise Yazıcıoğlu şu yanıtı verdi: "Tasavvuf çok uzun bir yol. Onu öyle yapan, ben yaptım demez zaten. Tabii ki bu rolü oynayarak çok şey öğreniyorum, bana çok şey katıyor. Ben de ona katıyorum tabii..."

Kızıl Goncalar'ın 2. sezon finali nefes kesici bir şekilde ekranlara gelecek. Dizinin hayranları, Cüneyd'in nasıl bir tavır sergileyeceğini ve tarikatın gizeminin nasıl çözüleceğini merakla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ